Удължаващ кабел за BMW радиомодул от багажника

100,00 лв.

Важно
В цената е включен само кабелът, но не и монтажа.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате съмнения, че кабелът е подходящ за Вас и Вашата мултимедия!

Категории: , , , , ,

При автомобилите BMW Е38, Е39, Е46, Е53, Range Rover L322, които са с фабрична навигационна система, без значение дали тя е най-малката, 4:3 или 16:9, то радиомодулът е инсталиран в багажника и освен приемник за радиосигнал, той се явява и крайно стъпало, т.е. всички говорители са захранени със звук директно от него. Това означава, че при тези автомобили, ако Вие желаете да монтирате мултимедийна система Ерисин (или каквото и да било друго “главно устройство”, различно от фабричния дисплей), Вие трябва да удължите буксите, включени във фабричния Ви радиомодул, така че вместо в багажника, те да бъдат в централната конзола и да можете да ги включите в мултимедийната система Ерисин.
Erisin LMBM6-N е подходящ за инсталация към всички съвременни модели на Ерисин, както и към почти всички останали мултимедии за BMW, които се предлагат.
Erisin LMBM6-N представлява комплект от удължаващ кабел за мултимедия + удължаващ кабел за радиоантена.

Удължаващият кабел за мултимедия представлява 6-метров кабелен сноп, който в задния си край (този, който ще бъде в багажника на автомобила Ви) завършва с 2-та вида BMW конектори – 40 пинова букса (“плоски пинове”), както и 17-пинова букса (“кръгли пинове”), така че този кабел е подходящ без значение с кой радиомодул е Вашия автомобил фабрично.
А отпред (при мултимедията) кабелът завършва с BMW конектор 40-пинова букса (“плоски пинове”), т.е. след провеждането на този удължаващ кабел от багажника до централната конзола, Вашият автомобил вече ще бъде със същата букса в централната конзола, с каквато щеше да бъде, ако колата не беше оборудвана с фабрична навигация, а с радио/CD/MID/касетофон отпред. Всички мултимедии за BMW, които се предлагат на пазара, пристигат така окомплектовани, че да могат да бъдат включени plug&play към 40-пинова BMW букса (плоски пинове).

Удължаващият кабел за радиоантената представлява 6-метров кабел, който в задния си край (в багажника) завършва с женска Fakra букса, в която да включите кабела от Вашата фабрична радиоантена, а отпред (в централната конзола) завършва с мъжка Fakra букса, подходяща за включване мултимедия.