MHD Super Tuning License за B58

996,00 лв.

B58 BMW Поддържани превозни средства:

 • M140i F2x 2012 – 2019
 • M240i F2x 2016 – 2019 г
 • M240i G42 2021 – *
 • 340i F3x 2015 – 2018 г
 • M340i G20/G21 2019 – *
 • M440i G2x 2020 – *
 • 440i F3x 2016 – 2019
 • 540i G3x 2017 – *
 • 640i GT G32 2017 – *
 • 740i G1x F0x 2015 – *
 • 840i G1x 2019 – *
 • X3 M40i G01 2017 – *
 • X4 M40i G02 2018 – *
 • X5 40i G05 2018 – *
 • X6 40i G06 2019 – *
 • X7 40i G07 2019 – *
 • Z4 M40i G29 2019 – *
 • Toyota Supra A90 2019 – *
 • X-Drive се поддържа от всички автомобили.

Необходим е modBM WIFI ENET адаптер, който се предлага отделно !

Купи сtbi bank logo
installments starting from 36.97/month
Категория:

Серията MHD Flasher F+G е цялостно приложение за флаш настройка за вашето BMW и Toyota A90. За разлика от модула piggyback, той е способен на пълно пренасочване на DME, като същевременно запазва всички OEM механизми за безопасност. Това позволява максимална производителност, максимална безопасност и ненадмината управляемост.

Можете да инсталирате MHD направо у дома и да настроите своя B58 веднага! Просто изтеглете приложението MHD Flasher F+G Series, което се свързва чрез нашия MHD безжичен адаптер към вашето Apple iOS или Android устройство и OBD-II порта на вашия автомобил, стартирайте приложението и в рамките на 5 минути първоначалната инсталация е завършена. Допълнителните промени на картата са много по-бързи – само 30 секунди! Можете да върнете автомобила си към фабричната OEM флашка по всяко време и не е необходимо първоначално архивиране.

Супер лицензът предоставя всички налични MHD функции в един пакет (включени са всички единични лицензи, Flasher, Monitor и всички 3 пакета Map!):

Flasher лиценз:

Лицензът за Flasher отключва възможността за флашване с MHD (MHD OTS карти, JB4 backend карти и персонализирани карти)

Налични флаш опции:

 • Exhaust burble (базова продължителност и спортен режим, агресивност, мин. / макс. скорост, мин. / макс. обороти в минута)
 • стартов рев
 • Намаляване на шума при студен старт (на слот за карта на B58GEN2!)
 • Клапата на ауспуха винаги отворена в спортен режим
 • Премахване на ограничителя на максималната скорост (Vmax).
 • Режим Sport / Racing Cooling за охлаждащата течност
 • Спортен режим на охлаждане за интеркулер
 • Поддръжка за всички надстроени HPFP
 • OPF / GPF изтриване / Cat изтриване
 • И много други…

MHD+
Функцията MHD+ отключва нашия специален персонализиран код.

1. При превключване на картата на Fly: Можете да изберете 4 слота за един и същ етап, за да регулирате качеството на горивото в движение (помпа газ и фиксиран етанол като карта E30), както и ниво на мощност в проценти на слот на карта. Ако опцията за гъвкаво гориво е активирана (и е инсталиран необходимият хардуер), все още можете да настроите 4 газови карти на помпата, за да настроите бързо и да промените качеството на газа на помпата, което се използва по време на зареждане на автомобила без етанол.
В допълнение към избора на октаново число, можете също да използвате плъзгача, за да намалите мощността, която всяка карта ще направи. Това е много полезно, ако искате да направите своя собствена карта на камериера или карта с по-ниска мощност за круиз. Мощността може да бъде намалена от 100% до 60% на стъпки от 5%, това означава, че ако поставите 60% в един слот за карта, тази карта има само 60% от наличната мощност, която обикновено би направила.

2. Antilag: Позволява ви бързо да изградите зададено количество усилване, като същевременно ограничавате ускорението, след което бързо излитате след освобождаване. За да активирате antilag, натиснете и задръжте бутона RES на круиз контрола (или намалете скоростта на круиз контрола на B58 GEN2) на вашия волан и подайте силна газ. Нашата стратегия против изоставане ще коригира калибрирането на двигателя, за да създаде тласък. След като усилването е изградено, отпуснете бутона и тръгвайте! Времето, необходимо за достигане на целта за усилване, ще варира в зависимост от вашето турбо, но дори големи модернизирани турбина са в състояние да постигнат високо усилване в рамките на 1-2 секунди!

Има и различни предпазни мерки, като например температура на охлаждащата течност, температура на EGT, максимална продължителност на употреба и време за охлаждане между употреби. Тези стойности, както и забавянето във времето след натискане на бутона до активирането на antilag са зададени на безопасни стойности за тези, които използват опцията OTS antilag flash. Потребителите на OTS ще имат възможността да коригират целта за усилване на antilag (максималната стойност зависи от двигателя).

3. Превключваемо бърбъл на слот на карта: Вече можете напълно да настроите бърбъла за основната си карта 1 и след това да регулирате агресивността и продължителността за всички останали слотове на картата. Това означава, че вече можете да се наслаждавате на промените в бърбъла в движение с нашата функция MHD+ Map Switch!

4. Управление на клапата на изпускателната клапа: Вече можете да управлявате клапата на изпускателната клапа както желаете, винаги отворена, винаги затворена (ще се отвори при голямо натоварване) или OEM работа чрез MHD+ Live Menu.

5. Бърз преглед на съдържанието на етанол: Вече можете да видите съдържанието на етанол чрез MHD+ Live Menu, ако е инсталиран съвместим анализатор на съдържанието на етанол.

6. Пълна и родна интеграция с контролера Motiv ReFlex: Имаме двупосочна CANBUS интеграция, за да позволим разширени възможности като DME limp, когато има грешка на PI инжектора и DME контрол на външни вестгейти. B58 GEN2 има MHD+ усъвършенствана ReFlex интеграция, проектирана да даде пълен контрол върху впръскването на допълнителен порт и всички негови спомагателни изходи (напр. wgdc, допълнителни горивни помпи, азот и т.н.). Това означава, че трябва само да флашнете фърмуера на ReFlex веднъж до най-новия фърмуер, поддържащ MHD+, и оттам можете да направите всички промени в настройката, от които някога ще имате нужда, направо в DME (за персонализирани мелодии)

7. Шум при превишаване: Сега можете да се насладите на специалния шум от “драскане”, който М-автомобилите издават, когато пускат газта след ускоряване.

8. Превключване без повдигане: Превключвайте без отпускане на газта при автомобили 6MT, за да направите най-бързите смени (само GEN2 ATM).

9. Персонализирано премахване на TCU ограничител (само за GEN2 ATM): Премахнете TCU ограничителя, като същевременно запазите всички предпазители и OEM Launch Control

10. KnockCEL: За персонализирани мелодии (нека CEL мига, ако корекциите на времето достигнат праг, зададен от тунера)

11. MHD настройка в реално време (B58GEN2): Горди сме да ви представим първата в света настройка в реално време (на живо) за модерни BMW. По време на процеса на персонализирана настройка, той позволява редактиране на всички основни таблици (включително mapswitch и flexfuel слотове) в движение с работещ двигател, в реално време. Скоро ще последва настройка на живо на допълнителни маси, включително нашия Advanced ReFlex PI контрол.

Monitor лиценз:

Наблюдавайте поведението на вашия двигател, за да сте сигурни, че работи перфектно, като използвате конфигурируемо и много отзивчиво оформление на измервателните уреди с до 8 напълно регулируеми измервателни уреди. 50+ параметри на двигателя са достъпни с един поглед и се записват във фонов режим! Активирайте режима на регистриране, за да запазите данните в стандартен CSV файл за по-късен анализ с помощта на вградения преглед на регистрационни файлове. Освен това с удоволствие ще предоставим безплатен анализ на регистрационни файлове.

Това са някои от наличните монитори: Boost, Boost Target, Lambda (AFR), Intake Air Temp (IAT), Ignition Timing per Cylinder, Temperature Coolant, Temperature of Oil, Oil Pressure, Transmission Temperature, High Pressure Fuel Pump (HPFP), Позиция на дросела, работен цикъл на Wastegate (WGDC), RPM, скорост, EGT и др.

Разширени параметри, които не са изложени от BMW, са достъпни за фино наблюдение и настройка (в зависимост от версията на софтуера DME, ако MHD не е мигано) като корекции на времето на цилиндър, зададена точка на усилване, активен ограничител на въртящия момент и др.
Всички MHD OTS карти от PureBoost:
Ние предлагаме богат избор от OTS карти за двигателя B58, подходящи за много различни модификации на превозни средства и октанови нива. Те бяха обстойно тествани на пътя и на дино, просто мигайте и тръгвайте!

 • Stage 1 (до 420HP/580NM, до 440HP на B58TU1) – 91oct/95ron, 93oct/98ron, 95oct/102ron, за стандартни автомобили и автомобили с бензинов филтър за твърди частици.
 • Stage 2 (до 470HP/630NM, до 500HP на B58TU1) – 91oct/95ron, 93oct/98ron, 95oct/102ron, за автомобили, оборудвани с водосливна тръба с голям поток и без бензинов филтър за твърди частици.
 • Stage 2+HPFP (до 500HP/700NM, само GEN1 B58) – 93oct/98ron, 95oct/102ron, за автомобили, оборудвани с водослива тръба с висок поток, надграден HPFP и без бензинов филтър за твърди частици.
 • Карти на смесите на етанол (до 520HP / 700NM): Етап 1, 2 и 2+ карти за смеси на етанол от 30%-40% и пълен E85

Поддържани устройства:

 • Apple iOS 10.2 и по-нова версия
 • Android 6 и по-нова версия

Поддържани адаптери / кабели (предлагат се отделно):

Автомобилите с най-новия софтуер на BMW изискват DME отключване на bench, за да отключите флашването на OBD, независимо от датата на производство.
Автомобилите, произведени след 06/2020 г., могат да бъдат настроени само със специално отключване от FEMTO, поради новата защита за настройка. Това означава, че вашият DME трябва да бъде изпратен на FEMTO във Финландия. След като вашият DME бъде отключен от FEMTO, MHD автоматично ще открие отключването на FEMTO.

Флашването обратно към фабрични настройки ще премахне напълно отключването и DME трябва да се отключи отново за флашване на MHD.

tbi bank loading
моля изчакайте