Android 10 Навигация за BMW E39 Erisin ES8139B

670,00 лв.

Важно
В цената не е включен монтажа на артикула, моля прочетете описанието докрай.

Мултимедийна система Erisin ES8139B за директно вграждане в автомобили BMW E39 (5-та серия 1996-2004), максимално близка като визия до фабричната БМВ навигация 16×9, само че включваща в себе си десетки пъти повече функции и възможности.

Подходяща е за:

 • BMW 5-та серия E39 от 1996 до 2001 със старата радиобукса (17 пина) “кръглите пинове”.
 • BMW 5-та серия E39 от 2002 до 2003 със новата радиобукса (40 пина) “плоските пинове”.
 • Range Rover L322 (от 2000 до 2006).

Изчерпан

Категория:

Устройството има всички екстри, които има оригиналната навигация, като основните разлики с други модели, предлагани на пазара са:

 1. Изключително бърз и чист Android 10
 2. Най-сериозната към момента процесорна платка Rockchip PX5 с 8 ядрен процесор. Мигновен старт на системата (под 1 секунда).
 3. Изключително качествен дисплей с капацитивен мулти тъчскрийн.
 4. Възможност за инсталиране на редица съвременни приложения, с които мултимедийната система и като цяло автомобилът Ви ще се превърнат в още по-модерен и приятен автомобил.
 5. Поддържа всички популярни източници на аудио и видео сигнал – USB, microSD, DVD, CD, AV-IN и др.
 6. Има софтуерна поддръжка на цифров ТВ тунер, който се управлява през тъчскрийна и през мултифункционалния Ви волан.
  *За да гледате цифрова телевизия, трябва допулнително да закупите DVB-T тунер и антена, които ние поддържаме в наличност.
 7. Вграден Wi-fi приемник за интернет.
 8. Фабричен конектор (букса). Erisin е първият производител, който създаде афтърмаркет навигация с фабричен БМВ 40pin конектор, с което става излишна употребата на преходник, а свързвате Вашата БМВ букса, ако сте с 40pin, директно към навигацията Erisin.
 9. DSP звуков процесор за кристален звук.
 10. Вграден Apple CarPlay и Android AUTO модул.

Ако Вашият автомобил е оборудван с фабрична навигация, то се налага закупуването на допълнителен кабел и извеждането на кабели от багажника до централната конзола. Това е така, защото при автомобили с фабрична навигация, модулът, който захранва със звук говорителите, е в багажника.

Ако Вашият автомобил е оборудван с DSP озвучаване, то се налага закупуването и инсталирането на IBUS interface (модул за бордови компютър).

Допълнителни аксесоари ( НЕ са включени към навигацията) :

Операционна система

Android 10

Процесор

8 ядрен процесор 1512MHZ Rockchip PX5 Cortex A53

RAM памет

4GB

Вградена памет

64GB

Екран

7" 1024*600

Усилвател

4 x 50W

Свързаност

Bluetooth хендсфри и вграден микрофон, телефонен указател, music streaming и управление на песните в телефона от мултифункционалните бутони на волана ви;

Входове

Apple CarPlay, Andoird Auto, USB, слот за microSD карта, AUX, CD/DVD

Изходи

2 изхода за усилвател, За монитори отзад, вход за допълнителен видеосигнал

Комплектът включва

Мултимедийното устройство, всички необходими кабели, с които да го включите към вашата фабрична система, готов за ползване (инсталиран) iGo World на български с карти на цяла Европа + България, USB удължител за флашка в жабката, вграден canbus декодер (благодарение на който, Вашият мултиволан ще остане работещ и с новата мултимедия), USB удължение до жабката, планки за монтаж, допълнителен конектор за свързване на усилватели, аудио/видео източници и др., упътване.

Гаранция

24 месеца